Xikar Boveda Alu-Humidipak 1 db-os tartó

9.295Ft

Az aluminiumból készült Boveda Humidipak tartóban 1 db Boveda tasak helyezhető el. A mellékelt mágnes és egy fémlemez segítségével a aluminiumból készült tartó könnyen felszerelhető a szivar tároló humidor belsejében.

Méret: 140x95x13mm

A Boveda egy szabadalmaztatott nedvességszabályozó termék, amelyet kifejezetten asztali- és utazó humidorokhoz fejlesztettek ki. Minden csomag telített természetes sók és tiszta víz oldatát tartalmazza, amelyet mindkét irányban áteresztő membrán védi.
A humidor párásítása így nagyon egyszerű! Csak helyezzen el a megfelelő számú Boveda Humidipakot a szivar tartó humidor belsejében - és kész.
Soha nem kell gondolkodnia a párásító újratöltéséről a humidorban! Egyszerűen tegye a megfelelő számú Boveda-csomagot a humidorba. A Boveda kierszeti a nedvességet és csökkenti azt, így segíti elő a szivarok optimális tárolását.
Baktériumok, penész vagy gombák terjedésének kockázata is csökken a humidorban, szemben más párásító rendszerekkel.
Használatával megakadályozzuk a nedvességtartalom ingadozásait - így a szivar tökéletesen érhet! A hagyományos párásító rendszerektől eltérően a Boveda állandó nedvességtartalmat garantál, amely megőrzi a szivar természetes olajait és cukrait, lehetővé téve számukra, hogy a korral egyre jobbá váljanak, és ne veszítsék el az aromájukat.

Listaár: 11.653Ft
Ár: 9.295Ft